Upp till 15% rabatt på köp av begagnat och nytt

— 8 oktober, 2019

Under helgen 12-13 oktober har vi öppet både lördag och söndag kl 11-14. Vi fortsätter att erbjuda både begagnat och nytt till höstpriser med upp till 15% rabatt på utvalda fordon … Läs mer →

FYNDA BEGAGNADE HUSVAGNAR OCH HUSBILAR

— 3 oktober, 2019

Nu i helgen den 5-6 oktober mellan kl 11-14 är ni välkomna att besöka oss. Vi har ett väldigt bra utbud av begagnade husvagnar och husbilar. Här listar vi fyra exempel … Läs mer →

Från bloggen

Upp till 15% rabatt på köp av begagnat och nytt

— 8 oktober, 2019 Till bloggen →

Varmt välkommen till Smålands självklara val för dig som vill köpa husvagn och husbil!

Sehammars är Smålands återförsäljare av tyska husbilar och husvagnar från Knaus, Weinsberg och Malibu samt italienska husbilar från CI och husvagnar från Knaus, Weinsberg, Tabbert och T@B.

Genom åren har vi levererat över 10 000 fritidsfordon till nöjda kunder och Vår filosofi genom åren har varit att leverera mer än vad kunden förväntar sig och att ha marknadens bästa service och eftermarknadsvård.

Vi håller fortfarande fast vid den värdering som har byggt företaget, att det är först när affären är avslutad som vårt hårda arbete börjar.
När du köper en husvagn eller husbil hos oss kan du vara trygg och säker med att du alltid kan komma tillbaka till oss för rådgivning eller hjälp.

Som kund hos oss ska du alltid känna att du kan komma tillbaka och få hjälp om du har problem eller har några frågor.

Välkommen att bli kund hos oss och prova på vad Sehammars servicefilosofi innebär.

Sehammars – ditt självklara val när du ska köpa husvagn och husbil!