Nu öppnar vi 2020

— 7 januari, 2020

Från och med tisdag 7 januari öppnar vi Försäljning samt Servicecenter igen efter julledigheten. Försäljningen på Dokumentvägen har öppet 10.00-15.00 vardagar under januari och stängt lördag och söndag. Servicecenter på … Läs mer →

God jul och Gott Nytt År

— 23 december, 2019

2019 har varit ett händelserikt år för oss på Sehammars med flytt och invigning av  vår nya försäljningsanläggning på Dokumentvägen 46 samt utbyggnad av vårt Servicecenter på Franska vägen 19. … Läs mer →

Från bloggen

Nu öppnar vi 2020

— 7 januari, 2020 Till bloggen →

Varmt välkommen till Smålands självklara val för dig som vill köpa husvagn och husbil!

Sehammars är Smålands återförsäljare av tyska husbilar och husvagnar från Knaus, Weinsberg och Malibu samt italienska husbilar från CI och husvagnar från Knaus, Weinsberg, Tabbert och T@B.

Genom åren har vi levererat över 10 000 fritidsfordon till nöjda kunder och Vår filosofi genom åren har varit att leverera mer än vad kunden förväntar sig och att ha marknadens bästa service och eftermarknadsvård.

Vi håller fortfarande fast vid den värdering som har byggt företaget, att det är först när affären är avslutad som vårt hårda arbete börjar.
När du köper en husvagn eller husbil hos oss kan du vara trygg och säker med att du alltid kan komma tillbaka till oss för rådgivning eller hjälp.

Som kund hos oss ska du alltid känna att du kan komma tillbaka och få hjälp om du har problem eller har några frågor.

Välkommen att bli kund hos oss och prova på vad Sehammars servicefilosofi innebär.

Sehammars – ditt självklara val när du ska köpa husvagn och husbil!