DSC_0303_fixad_cropped_1080

I vår butik här i Kalmar finner du ett brett sortiment av campingtillbehör som innehåller allt du behöver till din husvagn eller husbil. Vi tillhandahåller allt från förtält, markiser och campingmöbler till klimatsystem, cykelställ och sanitetsprodukter. Vi på Sehammars i Kalmar är stolta återförsäljare av campingtillbehör från KAMA Fritid och tillhandahåller hela deras sortiment.

Vi har även ett brett sortiment av reservdelar till din husbil eller husvagn. Vi lagerför många vanligt förekommande reservdelar till Knaus, Weinsberg och Tab husvagnar och husbilar och kan beställa hem delar till de flesta av branschens märken av såväl husvagnar som husbilar, även äldre modeller.

Automatiska stödben från E&P Hydralics

Vi tillhandahåller automatiska stödben för husvagnar och husbilar från E&P Hydraulics. Med stödben från  E&P Hydraulics kommer din husvagn eller husbil automatiskt i nivå och står plant genom ett enda knapptryck.

Förtält och markiser

Vi har ett stort urval av förtält och markiser. Bland annat har vi kvalitativa förtält i slitstarkt material från Isabella, förtält och tillbehör från Ventura, samt förtält, markiser och markistillbehör från Thule, Dometic, Westfield och Fiamma.

Campingmöbler & grillar

Campingstolar, förvaring, solsängar, matgrupper och förvaringslösningar. Ja, vårt sortiment av campingmöbler är något utöver det vanliga. Vi tillhandahåller campingmöbler från varumärken som GoCamp, Crespo, Westfield, WeCamp och Thule.

Vi har också mängder av grillar och tillbehör anpassade för camping från kända varumärken. Några av våra populäraste produkter är våra grillar från Cobb, vilka tillverkar grillar med design och funktion. Dessa grillar blir inte varma på utsidan, kräver minimalt med bränsle och tillåter dig att grilla utan lågor och rök.

Luftkonditionering, värme och klimatsystem till husvagn/husbil

Är du i behov av värmesystem eller luftkonditionering till din husvagn eller husbil? Med värmesystem från Alde får du tyst, jämn och omslutande värme i din husvagn eller husbil. Aldes produkter är testade för ner till -35 °C och uppfyller alla föreskrifter och normer i Europa, Nordamerika, Australien och Nya Zeeland. Vi tillhandahåller även värme- och klimatsystem till husvagn & husbil från Truma,

Sanitet

Vi tillhandahåller mängder av produkter inom sanitet. Exempelvis har vi portabla toaletter, septiktankar, pumpar och tillbehör. Bland annat finner du portabla toaletter från Fiamma och sanitetssystem och toalett-tillsatser från Thetford i vår butik.

Varmt välkommen till vår butik här i Kalmar – vi har alla campingtillbehör du behöver!