Elmia Husvagn och Husbil 2018

Efter en helt otroligt varm och skön sommar som aldrig verkade vilja ta slut börjar det nu dra ihop sig till årets höjdpunkt för campingentusiaster. Under fem dagar kan besökare titta, klämma och känna på nyheter från alla stora husvagns- och husbilstillverkare. Sehammars kommer som vanligt att finnas på plats i D-hallen och våra säljare finns representerade i Bergholms monter där ni hittar husvagnar och husbilar från Knaus, CI, Weinsberg, RollerTeam, T@B och Tabbert samt i Malibus monter med Vans och husbilar.

Hoppas vi ses på Elmia där det kommer finnas mängder av nyheter. Höjdpunkterna i 2019 års modellprogram hittar vi hos Knaus husvagnar som har fått en rejäl uppdatering. Flera nya planlösningar, en ny utvändig look på Scandinavian Selection och helt ny Sport- och Südwind serie med både ny interiör och exteriör är exempel på nytt som är värt att kolla extra på. Bland husbilarna lanseras en ny bak- eller fyrhjulsdriven husbil som bygger på MAN-chassi.

Succén med Malibu Vans, marknadens mest eleganta ”plåtis” fortsätter och nu lanseras den otroligt snygga GT modellen som har sverigepremiär på Elmia med ett maffigt takfönster och riktig husbilskänsla i plåtutförande. Den finns både i Långbädd och Tvärställt utförande. På husbilssidan lanseras två längre modellerna 490 och 500.

Varmt välkomna till Jönköping, hoppas vi får träffa så många av er som möjligt.