Att köpa husbil eller husvagn är en stor affär och givetvis hjälper vi till med finansiering. Vi arbetar exklusivt med Wasa Kredit gällande all finansiering. Vi har även möjlighet att finansiera mindre inköp som tillbehör, tält och utemöbler, m.m.

Så fungerar avbetalning

När du har hittat något som du är intresserad av så är det dags att kontakta oss för ett finansieringsförslag. Det finns olika möjligheter till upplägg, men det vanligaste är att du betalar 20% av objektets köpeskilling kontant eller genom ett inbyte och lånar resterande summa genom ett avbetalningskontrakt. Kontakta oss när du har hittat ett specifikt objekt så räknar vi på hur mycket kontantinsats som behövs och hur lång tid vi kan lägga upp avbetalningen på för att få fram en månadskostnad. Vid ansökan görs en sedvanlig kreditprövning. Kreditgivaren (Wasa Kredit) har ägarrättsförbehåll i det finansierade objektet.

Ränta och avbetalningstid

Avbetalningstid som är möjlig beror på hur gammalt objektet är, och regeln är desto nyare objekt desto större möjlighet till längre avbetalningstid. Fråga gärna på det specifika objektet så räknar vi fram en månadskostnad åt er. Standardränta är 3,95% men kan även vara lägre eller högre beroende på om vi har kampanj och styrs även av låntagarnas bedömda kreditvärdighet.

Övriga kostnader

Vid uppstart av ett avbetalningskontrakt tillkommer en uppläggningsavgift på 595 kr och varje månad en faktureringsavgift på 55 kr.