Sehammars sortiment av husvagnar

KNAUS

Knaus är ett välkänt varumärke inom husvagnar och husbilar. I över 50 år har Knaus byggt husvagnar i den lilla staden Jandelsbrunn i södra Tyskland.

I koncernen ingår idag varumärkena Knaus, Tabbert, T@B, Weinsberg och Morelo. Knaus husvagnar präglas av en modern nordisk design och flaggskeppet Scandinavian Selection är anpassat för vårt karga klimat med hårda vintrar. Inför modellåret 2019 presenterar Knaus sitt starkaste modellprogram hittils med flera nya planlösningar och uppdaterad interiör- samt exteriör på samtliga produktserier.

Med en konservativ och stilren design tilltalar Knaus husvagnar en bred publik i Sverige.

Läs Mer om Knaus Husvagnar här

TABBERT

Kompromisslös kvalitet är ledordet för husvagnsmärket som tilltalar de mest kräsna camparna. Tradition, krav och kvalitet är av högsta prioritet för denna tyska husvagnstillverkare. Med mer än 50 års erfarenhet sätter Tabbert standard bland premiumhusvagnar med absolut högsta krav på material, form och funktion. Experter arbetar ständigt med utvecklingen och kombinerar sofistikerad fulländning med funktion och design.

Läs mer om Tabbert Husvagnar här

WEINSBERG

Weinsberg husvagnar är robusta byggen som tilltalar en yngre målgrupp.Weinsberg har en lång historia inom campingvärlden och har försett generationer av campare med kompletta semestervagnar till mycket attraktiva priser. Konceptet är enkelt, smart och prisvärt. Weinsbergs modellserier heter CaraOne och CaraTwo och finns i längder från 400 till 750. CaraOne är robust och smart, med upp till 8 sovplatser finns det gott om utrymme för hela familjen.

Läs mer om Weinsberg Husvagnar här

T@B

T@B fokuserar på mindre husvagnsmodeller med färgstark och individuell design som tilltalar den vågade camparen. Lätthanterliga husvagnar av god kvalitet är ledordet som genomsyrar T@B modellprogram. Vill du sticka ut i mängden och ha en vagn med hög retrokänsla som garanterat fångar blickar så är T@B husvagnen för dig.

Läs mer om T@B husvagnar här