Sehammars är ett familjeföretag i tredje generationen som har sålt husvagnar och husbilar i 45 år. Lennart Sehammar började att sälja fritidsfordon i Oskarhamn 1970 och sedan 1983 har vi funnits i Kalmar.

Sehammars är Smålands återförsäljare av tyska husbilar av märkena Knaus, Weinsberg och Malibu samt Italienska husbilar av märket CI och RollerTeam samt husvagnar från Knaus, Weinsberg, Tabbert och T@B.

Vi har alltid ett stort lager av begagnade husbilar och husvagnar i olika prisklasser och planlösningar och fabriksnya husvagnar och husbilar för omgående leverans.

Genom åren har vi levererat över 10 000 fritidsfordon till nöjda kunder och Vår filosofi genom åren har varit att leverera mer än vad kunden förväntar sig och att ha marknadens bästa service och eftermarknadsvård.

Vi håller fortfarande fast vid den värdering som har byggt företaget, att det är först när affären är avslutad som vårt hårda arbete börjar. Som kund hos oss ska du alltid känna att du kan komma tillbaka och få hjälp om du har problem eller har några frågor.

Välkommen att bli kund hos oss och prova på vad Sehammars servicefilosofi innebär.