I Vår verkstad här i Kalmar utför vi fukttest och provtryckning av gasol på husvagn och husbil. Nedan kan du läsa mer om våra olika tester.

Fukttest Garanti (inkl. gasolprovtryckning): 1 195 kr

Under de första fem åren efter ditt köp av ett fabriksnytt fordon gäller en fuktgaranti.

Under dessa år utför vi ett fukttest på din husvagn eller husbil till en låg kostnad. I priset ingår målning av skarvar i underredet samt provtryckning av gasol inkl. protokoll.

OBS! Gäller Knaus, Weinsberg, Tabbert, T@B , CI och Malibu. Vi kan eventuellt göra garantifuktmätningar på andra märken med, fråga oss om det.

Fukttest (ej garanti): 795 kr

Vi rekommenderar att årlig fukttest utförs av begagnade fordon. Det är också bra att göra fukttest på din husvagn eller husbil inför försäljning, då köparen ofta vill ha ett intyg. Vi utför fukttester med protokoll för alla märken och årsmodeller. Om du vill utföra en gasolprovtryckning i samband med fukttest kostar det endast 200 kr (ordinarie pris separat 400 kr).

Provtryckning av gasol: 400 kr

Vissa campingar kan kräva att du har utfört provtryckning av gasol på din husvagn eller husbil. Det kan också vara bra att göra inför försäljning eller inköp av begagnad husvagn privat. Vi utför provtryckning av gasol i din husbil eller husvagn, inklusive täthetsprotokoll.