Vi flyttar och bygger ut vår verkstad

Vi säljer husvagnar och husbilar som aldrig förr vilket är väldigt positiva problem. För att möta efterfrågan och kunna välkomna alla kunder som behöver service och hjälp med installationer på sina fritidsfordon så kommer vi under sommaren att dela på försäljning och servicedelen.

Försäljningen flyttar till nya lokaler på Dokumentvägen 46 där vi även kommer att erbjuda en ny butik för campingtillbehör samt en visningshall med hela vårt sortiment av nya husvagnar och husbilar inomhus.

Vår nuvarande lokal på Franska vägen 19 kommer att bli Sehammars Servicecenter där du som har köpt din husvagn eller husbil av oss, eller någon annan husvagnsfirma eller privat ska få samma möjlighet till service och hjälp när något går sönder eller behöver installeras eller göra service. Vi kommer att anställa ett flertal mekaniker och målet är att alla ska få möjlighet att få en verkstadstid inom rimlig tid när något händer, speciellt under säsongen när produkterna används, vilket vi inte kan erbjuda idag då vi har fullt i vår befintliga verkstad med egna leveranser av sålda fordon.

Invigning av nya försäljningslokalen på Dokumentvägen är helgen 6-9 juni och verkstaden kommer att flyta på med bokningar på Franska vägen 19 som vanligt hela året med successiv ombyggnad under hösten.

Vi hälsar alla gamla och nya kunder varmt välkomna till oss.

läs mer här:

http://sehammarsservice.se