Vi söker medarbetare till vårt team

Publicerat: 2022-01-24
TEMP

Är du sugen på att jobba med husvagnar och husbilar i ett växande företag med stora ambitioner att göra kunden nöjd? Välkommen med din ansökan!

Vi söker en fordonstestare och en fordonstekniker / bilmekniker.

*

FORDONSTESTARE

I din roll som fordonstestare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att testa samtliga funktioner som finns i en husvagn och husbil och dokumentera utfallen i vårt interna system. Rollen innebär även lättare reparationer som tex justering av luckor, byte dörrstopp med mera. Rollen är även kombinerad med tvätt och städ av fordon samt avlasta kundmottagningen med att svara i telefon vid behov.

FORMELLA KRAV

Körkort B, C-körkort är meriterande Du hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift Tekniskt kunnig och intresserad av fordon Du är kvalitetsmedveten, har en teknisk bredd och utifrån det bra på att hitta lösningar. Du tycker om att se resultat av ditt arbete, trivs med variation i jobbet och möter det på ett engagerat och flexibelt sätt. Du som kollega delar med dig till andra, är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Har du dessutom dokumenterad erfarenhet från fritidssektorn husbil och husvagn så är det positivt.

OM TJÄNSTEN

Vi tillämpar sex månaders provanställning. Fast månadslön. Start enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att skicka ditt cv med personligt brev till john@sehammars.se. Skriv i ämnesraden ”Fordonstestare”. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar John Salomonsson på via 0480-25540 knappval 2 eller john@sehammars.se. Varmt välkommen med din ansökan!

*

*

FORDONSTEKNIKER / BILMEKANIKER

I din roll som fordonstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra felsökning och reparationer på husbilar och husvagnar. Din huvudinriktning är mekaniska jobb såsom service på motor och chassi, kamremsbyten, kopplingsbyten etc. Men arbetet innefattar även elektriska inkopplingar av styrenheter, multimediaenheter, wi-fi, tv-lösningar, paraboler, mm. Rollen innebär vidare både konstruktion och finsnickeri, där till exempel inredning kan komma att bytas eller repareras. Du gör också mindre VVS-arbeten kopplat till pumpar och avlopp och arbetar med värmesystem, både vattenburna och luftburna. I rollen ingår också att montera solceller, gasoluttag, duschar och eluttag med flera komponenter. -Vi utför garantijobb på varumärken som Knaus, Tabbert, Wiensberg, Sun Living, Ci, RollerTeam, Malibu men utför övriga reparationer på samtliga förekommande märken.

Formella krav

Gymnasieutbildning med fordonsteknisk utbildning Minst 3år erfarenhet som bilmekaniker/servicetekniker Körkort B, C-körkort är meriterande Du hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift Du är kvalitetsmedveten, har en teknisk bredd och utifrån det bra på att hitta lösningar. Du tycker om att se resultat av ditt arbete, trivs med variation i jobbet och möter det på ett engagerat och flexibelt sätt. Du som kollega delar med dig till andra, är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Har du dessutom dokumenterad erfarenhet från fritidssektorn husbil och husvagn så är det positivt.

OM TJÄNSTEN

Vi tillämpar sex månaders provanställning. Fast månadslön. Start enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att skicka ditt cv med personligt brev till john@sehammars.se. Skriv i ämnesraden ”bilmekaniker”. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar John Salomonsson på via 0480-25540 knappval 2 eller john@sehammars.se. Varmt välkommen med din ansökan!