SEHAMMARS SORTIMENT AV HUSBILAR

KNAUS

Knaus är ett välkänt varumärke inom husvagnar och husbilar. I över 50 år har Knaus byggt husvagnar och husbilar i den lilla staden Jandelsbrunn i södra Tyskland. Knaus husbilar har ett stort modellprogram som passar alla behov och plånböcker. Oavsett om du letar efter en Van, Halvintegrerad eller integrerad husbil så finns det något för alla bland de olika planlösningarna och modellerna. Flaggskeppet Knaus Sun i 900 är den lyxigaste och mest prisvärda linern i sitt segment och tilltalar ständigt en ny publik. Nytt för modellåret 2019 är att Knaus bygger en modell på MAN chassi istället för Fiat vilket möjliggör att få en husbil med fyrhjuls- eller bakhjulsdrift. Hos Knaus hittar du en stor bredd och variation och givetvis är merparten av modellprogrammet anpassat efter vårt nordiska klimat och Aldevärme är standard i ett flertal modeller och går annars att få som tillval. Sehammars säljer hela Knaus sortiment av Husbilar- och Vans.

Läs mer om Knaus Husbilar

MALIBU

Husbilstillverkaren Carthago behöver knappast någon närmre presentation bland husbilsägare. Premiumtillverkaren från Aulendorf har sedan starten levererat överlägsen kvalitet och känsla för sina produkter. Tillverkaren har gått tillbaka till sina rötter och sitt ursprung i och med att man lanserade sitt nya märke Malibu. Malibu är egentligen inget nytt namn eftersom det var det som företagets grundare Karl-Heinz Schuler kallade sina kvalitets-van redan på slutet av 70-talet där hans succéresa började. Carthago och Malibu är idag två olika företag med samma ägarfamilj och samma DNA i sina produkter och visionen att bygga världens bästa vans och husbilar. Sehammars säljer både Malibu Vans och Husbilar.

Läs mer om Malibu Husbilar

CI

Med rötterna i det natursköna Toscana hittar vi det nyskapande, moderna och trendiga märket CI. CI står för Caravans International och tillhör en av världens största koncerner inom branschen, Trigano Group. I vårt sortiment står CI för modern design med ljusa och fräscha husbilar och innovativa planlösningar. Vad sägs t.ex. om 7 sittplatser och 7 sovplatser i den smarta modellen 74XT? Prisbilden på CI är dessutom väldigt attraktiv och mycket ingår som standard, t.ex. solcell och backkamera. CI bygger på helt träfri kaross och går att få både med Fiat och Fordchassi. CI:s styrka är priset, designen och flexibiliteten med mängder av innovativa planlösningar i såväl hel- som halvintegrerat. Sehammars säljer både Vans och Husbilar från CI.

Läs mer om CI Husbilar

ROLLER TEAM

Även Roller Team ingår i Franska Trigano Group, och det märks att CI och Roller Team är släkt. Alla planlösningar som finns att få i CI går även att få som RollerTeam och det största som skiljer designen invändigt- samt utvändigt. Precis som CI går det att välja mellan Ford- eller Fiatchassi. Sehammars säljer både Vans och Husbilar från RollerTeam.

Läs mer om Roller Team Husbilar

WEINSBERG

Weinsberg är ett anrikt varumärke som tillverkar husbilar som har attraktiva priser, varm och inbjudande interiör och design. Weinsberg finns i ett flertal planlösningar som passar allt ifrån pensionärsparet till den unga barnfamiljen. Sehammars säljer både Vans och Husbilar från Weinsberg.

Läs mer om Weinsberg Husbilar