Verkstad

I vår moderna verkstad utför vi service, installationer och reparationer av husvagnar, husbilar, släpkärror av alla branschens förekommande varumärken. Vi har ett kunnigt team med lång erfarenhet av reparation av fritidsfordon samt innehar specialistkompetens inom kyla, gasol, värme och allt annat som kan behövas ses över innan, under och efter säsongen.

Välkommen att kontakta oss för tidsbokning  för ditt fordon:


Telefontid tidsbokning verkstadsjobb samt beställning av reservdelar:


måndag-fredag: 10.00-18.00 

Lunchstängt 12.00-13.00

Telefonnr: 0480-255 40 (knappval 2)

Mail: info@sehammars.se


In- och utlämning av verkstadsfordon sker enligt överenskommelse vid bokning.


Vår verkstad hittar du på Dokumentvägen 46, Kalmar i anslutning till försäljningsanläggningen och hos oss kan kan du boka service för ditt fritidsfordon. Vår kunniga personal är specialutbildade för reparationer av husvagnar och husbilar och vi utför allt ifrån små reparationer av t.ex. vattenkranar eller värmesystem till större reparationer som plåtskador och fuktskador. Vi utför både garanti samt fristående fuktmätningar och gasolprovtryckning av husvagnar och husbilar. 


Vi utför installationer av tillbehör såsom AC, Cykelställ, Solceller, Lithiumbatterier, hydrauliska stödben och mycket mer. Fråga oss så får du en offert på arbete och material. Vi är auktoriserad serviceverkstad för Dometic kylskåp samt Truma och Alde värmepannor. Vi utbildar vår personal löpande och har kvalitetsgranskning på utförda arbeten allt för att du som kund ska känna dig trygg att lämna in ditt fordon hos oss. 


Hos oss får du hjälp med fuktmätning som krävs för garantin för Knaus, Adria, Tabbert, Weinsberg, CI, Sun Living, RollerTeam, Malibu och Carthago


Om du behöver reservdelar till husvagnar och husbilar så har vi inköpskanaler hos de flesta förekommande leverantörer i branschen som Alde, Truma, Dometic, Kama Fritid, Holiday Fritid, Transport Trading, Hiltmann, etc. Vi kan på beställning även ta hem reservdelar till Hobby, Kabe, Adria, Bürstner, Dethleffs, Knaus, CI, Tabbert, Weinsberg, Sun Living, Malibu, Carthago, RollerTeam, Polar, Solifer, Sävsjö, Rimor, Smålandia, LMC, Rapido, Concorde, Niesmann Bischoff, Morelo, McLouis, med många flera. Fråga oss om just ditt märke så kan vi säkert lösa det.


Vi utför service, installationer och reparationer av alla förekommande märken både husvagnar- husbilar och släpkärror. Du är välkommen att boka tid oavsett om du har köpt vagnen hos Sehammars eller på något annat ställe. Vi är en helt märkesoberoende verkstad men vi utför auktoriserade reparationer och garantireparationer för Knaus, Tabbert, Weinsberg, CI och RollerTeam