Hyr husbil i Kalmar

Allt fler har upptäckt alla fördelar med att spendera sin semester i en husbil. Med husbil kan du njuta av den totala friheten att kunna åka vart du vill, när du vill. På semestern ska det inte finnas några krav eller måsten, och med en husbil kan du ta dagen som den kommer. Du behöver dock inte längre själv äga en husbil för att kunna njuta av friheten. 

Om du bara vill ha tillgång till en fräsch husbil under ett par veckor under sommaren, så är ett bra alternativ att hyra den från en uthyrare som är expert på just husbilar. Vi på Sehammars hyr ut husbilar från välkända och pålitliga märken som Knaus och Weinsberg. 

När du hyr en husbil från oss så är den alltid utrustad med allt du kan tänkas behöva för en skön och avkopplande semester, oavsett om du vill slappna av och ta det lugnt på en campingplats under sommaren, eller om du ska resa runt och upptäcka nya platser. Om du vill hyra husbil i Kalmar så är du välkommen att ta del av vårt sortiment av fräscha bilar och boka på Rent and Travels hemsida: www.rentandtravel.se 

När du hämtar husbilen får ni en ordentlig genomgång av husbilens funktioner så att ni kan känna er trygga under resan. Vi finns alltid ett samtal bort om några frågor skulle uppstå under uthyrningen.

Praktisk information när du hyr husbil av oss 

När du hyr en husbil av oss så är de alltid utrustade med det du behöver, från campingmöbler som bord och stolar till bestick och annat husgeråd som du behöver för ett bekvämt husbilsliv. Våra fräscha husbilar är också utrustade med alla elsladdar och annan säkerhetsutrustning du behöver, så väl som solceller, cykelställ och markis för soliga dagar. Alla våra husbilar drivs av diesel och självklart är tanken full när du hämtar ut din semesterbil. När du ska lämna tillbaka bilen behöver du bara fylla upp tanken igen. Alla våra bilar hyrs ut veckovis under högsäsongen på sommaren, men under andra delar på året är det möjligt med kortare hyresperioder om du vill hyra en helg för en semesterweekend. Vi hyr bara ut nästan ny fräscha husbilar som är max 1-2 år gamla.  

Du bokar och ser alla prisuppgifter på www.rentandtravel.se. Det är också på Rent and Travels hemsida som du betalar handpenningen för din bokning. 

Du hämtar och lämnar sedan husbilen hos oss på Dokumentvägen 46 i Kalmar. Under din semester kan du tryggt parkera din egen bil hos oss på en inhägnad parkering. Kontakta oss gärna via formuläret nedan om du har frågor om att hyra husbil i Kalmar.

Boka via Rent and Travel