Sehammars söker personal

TEMP

Sehammars bygger ny verkstad vid sin försäljningsanläggning på Dokumentvägen 46 i Kalmar. Vi behöver förstärka vårt team med två st bodelstekniker husvagn- och husbil.

Arbetsuppgifter

I din roll som bodelstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra felsökning och reparationer på husbilar och husvagnar. Du arbetar dagtid. Arbetet innefattar elektriska inkopplingar till enheters styrenheter, multimediaenheter, wi-fi, Tv lösningar, paraboler, m.m. Rollen innebär vidare både konstruktion och finsnickeri, där till exempel inredning kan komma att bytas eller repareras. Du gör också mindre VVS-arbeten kopplat till pumpar och avlopp och arbetar med värmesystem, både vatten- och luftburna. I rollen ingår också att monera solceller, gasoluttag, duschar och eluttag med flera komponenter. Vidare gör du som bodelstekniker inbytestest av både husbilar och husvagnar.

Vi jobbar med nya varumärken Knaus, Weinsberg, CI, Malibu, Sun Living och alla branschens förekommande varumärken när det gäller begagnade fordon.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som person har du teknisk bredd i dina i dina färdigheter och använder kunskaperna till att göra det du ser behöver göras. Du är kvalitetsmedveten och bra på att hitta lösningar. Du tycker om att se resultat av ditt arbete, trivs med variation i jobbet och möter det på ett engagerat och flexibelt sätt. Du som kollega delar med dig till andra, är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Bland dina kompetenser och erfarenheter hittar vi en utbildning inom och erfarenhet från fritidssektorn husbil och husvagn så är det positivt. Du innehar minst B-körkort, ett C-körkort är meriterande. Vidare behärskar du svenska språket väl, talar och skriver svenska flytande.

Om tjänsten

Vi tillämpar sex månaders provanställning. Fast månadslön Start 2021-03-01 eller enligt överenskommelse

Övrig information

Sök tjänsten genom att skicka ditt CV med personligt brev till john@sehammars.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att lämna in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar John Salomonsson på via 0480-31 48 89 eller john@sehammars.se.

Varmt välkommen med din ansökan!